De Stokte 2 7722 VD Dalfsen

06 20572656

Vechtdal Lunch

Vechtdal Lunch mogelijkheden

De lunch bestaat uit Puur Vechtdal licht meergranen en vers gebakken broodjes met Heileuver boerenkaas, MSC tonijnsalade en biologische vleeswaren, biologische melk en karnemelk.
Bestel via de webshop of via 06 20572656 voor € 8,95 p.p.

De lunch bestaat uit een stukje quiche, Puur Vechtdal licht meergranen en vers gebakken broodjes met Heileuver boerenkaas, MSC gerookte zalm en biologische vleeswaren, krentenwegge, biologische melk en karnemelk en verse jus d'orange.
Bestel via de webshop of via 06 20572656 voor € 10,95 p.p.

De lunch bestaat uit een soep van het seizoen, een stukje quiche, salade van het seizoen, Puur Vechtdal licht meergranen en vers gebakken broodjes met Heileuver boerenkaas, MSC gerookte zalm en biologische vleeswaren, krentenwegge, dagvers fruit, biologische melk en karnemelk en verse jus d'orange.
Bestel via de webshop of via 06 20572656 voor € 13,95 p.p.

Broodjes kunnen ook vervangen door of aangevuld worden met een broodje caprese, broodje roombrie of een broodje gezond. Koffie, thee en servies kunnen ook worden geleverd. Vraag voor dit een vrijblijvende prijsopgave.
U kunt gebruik maken van de volgende service:
Menu compleet met tafellinnen, schalen, etageres, servies, bestek en servetten. De schoonmaak van het servies en bestek is voor ons! Alles wordt voor u klaargezet.
Bestel via de webshop of via 06 20572656 voor € 2,50 p.p.

Alles wordt vers bereid en we maken gebruik van producten uit onze tuin, uit het Vechtdal, biologische en fairtrade producten.

Heeft u andere wensen? De lunch kan bijvoorbeeld ook geheel vegetarisch zijn of compleet met een heerlijke huisgemaakte taart als dessert.

We bezorgen graag, maar u kunt de Vechtdal Lunch ook bij ons afhalen.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen of het contactformulier invullen.